Renolit
TAVANE EXTENSIBILE DE LUX ECO Materiale ecologice, durabile, de înaltă calitate
+37378554000
+37361015050
Lucrăm Luni-Vineri 8-20, sâmbătă 8-15
+37361015050
Chișinău, str. P.Zadnipru, 19, birou 1
Натяжные потолки

Pereți stretch – o nouă soluție

Pentru o lungă perioadă de timp, draperia pereților cu țesătură a fost folosită în interioarele celor mai nobile case din întreaga lume. Țesătura a fost făcută la comandă sau adusă din străinătate, modelul de draperie a fost inventat de maeștri de cea mai înaltă clasă – un astfel de produs a fost întotdeauna considerat „bucată” și a costat o mulțime de bani. Dar țesătura s-a murdărit repede, s-a stins sau s-a uzat.

Elite Ceiling iti ofera o noua solutie – intinderea peretilor.

Pereți stretch – draperie cu folie PVC. Mult mai accesibil și mult mai practic.

Pereții întinși în Chișinău și Moldova nu sunt încă un tip foarte comun de decorare, dar un număr tot mai mare de clienți preferă această metodă, în special draperia din pânze de țesături..

Cu imprimare foto
În bucătărie
În pod
Pictură

Avantajele pereților întinși

1 Fără amestecuri uscate, murdărie și praf în timpul instalării. O suprafață de perete perfect plană, fără cusături și articulații, care sunt inevitabile atunci când se utilizează tapet și alte materiale similare.

2 Instalarea pereților stretch este mai ieftină decât lucrările standard privind pregătirea și nivelarea pereților (curățarea din tencuiala veche, colectarea gunoiului, achiziționarea și livrarea amestecurilor uscate, costul muncii, cumpărarea tapetului sau a vopselei, curățarea lungă și temeinică, curățarea uscată a mobilierului).

3 Pereții de tensiune cresc izolarea fonică a camerei cu 30%. Atunci când se utilizează materiale suplimentare de izolare fonică între perete și pânză, se poate realiza o izolare fonică 100%.

4 Pereții întinși sunt practici în funcționare: nu absorb mirosurile (chiar și fumul de tutun), umiditatea și nu atrag praful.

5 Pânza este montată la o distanță de 3-4 cm de perete, astfel încât această metodă de instalare nu va reduce volumul, iar în spatele pânzei puteți ascunde cabluri electrice, televiziune sau cablu internet.

6 Țesăturile din PVC sunt ecologice și complet sigure.

7 La instalarea pereților stretch, se utilizează pânză din PVC, care este aceeași ca și atunci când instalați tavane întinse. Prin urmare, proprietățile lor practice și tehnice rămân aceleași.

8 Este ușor de îngrijit pereții întinși: detergenții obișnuiți fără solvenți vor face.

Pereții întinși sunt montați folosind aceeași tehnologie ca un plafon stretch: fixăm un profil de aluminiu de-a lungul perimetrului peretelui și montăm o cârpă din PVC în el într-un mod harpon. Te-ai săturat de imaginea de pe perete în câțiva ani? Putem demonta cu ușurință pânza și instala altul, iar cel nou vă va costa mai puțin, deoarece nu trebuie să bateți în cuie profilul.

Pereți intinși – spațiu pentru soluții de design în apartamente, case, cluburi, hoteluri, birouri etc. Oferim pânze de diferite culori și texturi: lucioase, mate, satinate..

Pereții întinși cu imprimare foto a diferitelor subiecte arată foarte impresionant.

Instalarea pereților stretch se realizează cu țesătură din PVC franceză sau germană.

Simțiți-vă liber pentru a încerca lucruri noi. Experiment. O să-ți placă! Și o vom face.

Prețul pereților întinși

Prețul include costul profilului de montare a pânzei, a lucrărilor și a aluminiului.

Pânză LACKFOLIE Preț în €
Suprafață de până la 10 m2 10€ m2
Suprafață de peste 15 m2 8€ m2
Copiator 15€ m2
Pânză RENOLIT
Suprafață de până la 10 m2 12€ m2
Suprafață de peste 15 m2 10€ m2
Copiator 15€ m2

Cum de a comanda pereți stretch

Comandați instalarea pereților de întindere în Chișinău, Moldova în Elite Ceiling: sunați-ne (+373) 78 554 000, (+373) 61 015 050 sau trimiteți o cerere de măsurare prin completarea formularului de mai jos.

Directorul companiei Elite Ceiling
LĂSAȚI O CERERE DE MĂSURARE ȘI OBȚINEȚI 3 OPȚIUNI GRATUIT
Conturul la 1 țeavă
Gaura pentru 1 candelabru
Unghiuri 4+1