Renolit
TAVANE EXTENSIBILE DE LUX ECO Materiale ecologice, durabile, de înaltă calitate
+37378554000
+37361015050
Lucrăm Luni-Vineri 8-20, sâmbătă 8-15
+37361015050
Chișinău, str. P.Zadnipru, 19, birou 1
Натяжные потолки

Tavane întinse din țesături Descor fără cusătură

Plafoanele intinse fara sudura din tesatura Descor din Moldova si Chisinau sunt o alta tehnologie inovatoare in productia de tesaturi stretch, dezvoltata de specialisti din Germania. Pânzele din țesături au câștigat deja respectul consumatorilor din întreaga lume și o mare simpatie în rândul designerilor de interior. Suntem ferm convinși că oferta noastră de pânze stretch complet noi pentru piața moldovenească vă va trezi interesul și dorința de a instala un astfel de plafon în casa, apartamentul, biroul dvs.

Plafonul stretch tesatura Descor este o alternativă minunată la tavane stretch din folie PVC. Este o țesătură specială de rezistență crescută, care este impregnată cu mijloace speciale pentru a-i da elasticitate, proprietăți rezistente la foc și impermeabile la apă.

Certificatele Descor confirmă pe deplin că materialul este antialergenic și nu acumulează praf. Prin urmare, un astfel de plafon poate fi instalat în siguranță în grădiniță, dormitor, piscine etc. De asemenea, rezistența ridicată a materialului, absența unei cusături, excelenta „toleranță” la temperaturi ridicate și scăzute, rezistența la umiditate ridicată dau plafoanelor întinse din țesături un avantaj față de plafoanele de peliculă.

Va oferim tavane intinse din material textil cu o latime de 5,1 m la un pret de 30 €/m2, o latime de 2,7 m la un preț de 20 €/m2

Două niveluri
Descor
Imprimare foto 3D
Sub marmură

Avantajele plafoanelor întinse din țesături

Fiabilitate îmbunătățită

 • Rezistență foarte mare, astfel încât materialul tavanului să fie rezistent la deteriorări mecanice.
 • Țesătura din material textil este ignifugă.
 • Ciuperca și mucegaiul nu se formează.

Durată lungă de viață și ușurință în utilizare

 • Instalarea rapidă și ușoară a tavanului fără praf și murdărie. Instalarea în câteva ore folosind o „instalație la rece”, adică fără încălzirea pânzei și, în consecință, a camerei.
 • Oferim o garanție de 15 ani.
 • Plafoanele din țesături necesită aproape nici o întreținere: nu colectează praf, sunt ușor de îngrijit pentru utilizarea unui burete umed sau a unui microfibră.

Versatilitatea țesăturii

1 Rezistența la schimbările de temperatură, decolorare: țesătura tavanului își păstrează proprietățile la temperaturi cuprinse între -35 și +120. Aceste proprietăți ale plafoanelor întinse din țesături le fac cea mai bună opțiune de finisare în case de țară și loggii în apartamente.

2 Panza este potrivită pentru orice spații: apartament, salon de înfrumusețare, piscină, birou, instituție medicală, preșcolară și de învățământ, cabană.

3 Rezistența la umiditate. Materialul nu colectează condensul, iar în spațiile rezidențiale este utilizat cu succes în bucătărie, în baie.

Punerea în aplicare a propriilor idei de design

 • Plafonul din material textil are un aspect spectaculos, natural și seamănă cu un tavan tencuit.
 • Acesta poate fi aplicat la imprimare foto și chiar pictura. Pe un plafon stretch tesatura, modelul arata realist și de înaltă calitate, iar acest lucru permite designerilor, sau imaginația ta, pentru a crea un design unic al camerei.
 • Dacă te-ai săturat de desenul pe tavan – poate fi revopsit de până la 5 ori.
 • Suprafață perfect plană fără cusătură!

Economisiți spațiu

Atunci când instalați un plafon din țesătură, coborâm profilul cu doar 1,5 cm, iar atunci când instalăm plafoane de film cu 3,5-5 cm. Economie directă de spațiu și cea mai bună opțiune pentru utilizarea în încăperi cu tavan scăzut.

Creșteți confortul în casă

 • Plafoanele întinse din țesături au crescut și izolarea fonică – până la 90%.
 • Nu există „efect de seră”: materialul trece bine aerul, ceea ce asigură un microclimat confortabil în cameră.
 • Materialul plafonului este foarte durabil, ceea ce simplifică îngrijirea acestuia: îl puteți spăla folosind un mop.
 • Antistatic și hipoalergenic – praful nu se așează pe tavan.
 • Absența completă a mirosului pe întreaga durată de viață.

Ce este mai bine: plafoane întinse din țesături sau plafoane din PVC?

Tesatura tavane intinse pro si contra? Să ne uităm la caracteristicile pânzelor de țesături și ale peliculei. Fără îndoială, plafoanele întinse din PVC sunt foarte populare pe piața moldovenească, datorită calității și prețului relativ scăzut.

Plafoanele din țesături sunt mai scumpe, dar credeți-mă – merită. Ele sunt deosebit de populare cu acei oameni care apreciază confortul și rafinamentul special al interiorului lor.

Cum de a comanda un plafon stretch tesatura

Comandați instalarea plafoanelor din material textil în Chișinău, Moldova în Elite Ceiling: sunați-ne (+373) 78 554 000, (+373) 61 015 050 sau trimiteți o cerere de măsurare completând formularul simplu de mai jos.

Directorul companiei Elite Ceiling
LĂSAȚI O CERERE DE MĂSURARE ȘI OBȚINEȚI 3 OPȚIUNI GRATUIT
Conturul la 1 țeavă
Gaura pentru 1 candelabru
Unghiuri 4+1