Renolit
TAVANE EXTENSIBILE DE LUX ECO Materiale ecologice, durabile, de înaltă calitate
+37378554000
+37361015050
Lucrăm Luni-Vineri 8-20, sâmbătă 8-15
+37361015050
Chișinău, str. P.Zadnipru, 19, birou 1
Натяжные потолки

Tavane intinse pe doua nivele

Un plafon stretch pe două niveluri este cel mai original și popular mod de finisare a tavanului din Chișinău, Moldova. Este un cadru rigid din aluminiu montat în mai multe niveluri și pânză din PVC de diferite culori, texturi.

Avantajele plafoanelor extensibile pe două niveluri

1 măriți dimensiunea camerei

2 montat în orice geometrie

3 împărțiți vizual camera în diferite zone funcționale

4 plafon efect tridimensionalitate

5 îmbunătățirea izolației fonice a camerei

Dar asta nu e tot de beneficiile lor. Plafoanele pe mai multe niveluri sunt instalate în încăperi atunci când este necesar să se ascundă grinzi portante proeminente, podele, conducte de aer, țevi deschise sau pur și simplu să se ascundă nereguli vizibile și defecte ale tavanului.

Un plafon stretch pe două niveluri poate fi instalat chiar și într-o cameră de până la 2,5 m înălțime, se va ridica vizual, îl va extinde, îl va umple cu aer și lumină.

Dacă aveți o alegere dificilă și nu există idei cum să decorați tavanul, contactați Elite Ceiling. Compania noastra va rezolva toate problemele dumneavoastra. Nu ezita!

Instalatorii experimentați vor crea orice forme geometrice din structurile închise de pe tavan. Poate fi un cerc, un oval, picături sau alte elemente. La cererea clientului, combinăm pânza cu oglinzile.

Vom instala un plafon stretch pe mai multe niveluri sau pe două niveluri, cu o tranziție lină a culorilor, ridicând sau coborând culoarea pânzei cu mai multe tonuri. Sau invers – vom aplica o tranziție accentuată bruscă. La cererea dvs., vom face o pantă a tavanului sau bolți netede, arcade. În lucrare combinăm diferite culori, texturi de pânze, obținând efectul de expansiune vizuală a spațiului și adâncimea iluminării.

Și vom completa întreaga structură prin instalarea unui candelabru, a unor spoturi încorporate sau a unui iluminat cu LED-uri. Mai mult decât atât, toată iluminarea tavanului va fi efectuată de specialiștii noștri – nu trebuie să petreceți timp într-o căutare lungă și obositoare pentru un electrician maestru care știe cum să lucreze cu astfel de structuri complexe.

Lucios
Oval
Cu candelabru
Cu corpuri de iluminat incorporate

Cum se instalează plafoanele pe mai multe niveluri

În Moldova, există foarte puțini specialiști care sunt capabili să efectueze profesional instalarea plafoanelor întinse pe mai multe niveluri. Un astfel de plafon cu o culoare și o textură selectate în mod corespunzător a pânzei, cu iluminare executată competent este o adevărată operă de artă.

Site-ul prezintă o galerie de numai lucrările noastre, și nu copiate de pe Internet. Ideile de dizain sunt, de asemenea, a noastre!

În prima etapă, facem măsurătorile necesare ale camerei. Sarcina ta este să decizi ce formă va fi pe tavan (pătrat, cerc, elipsă, val etc.), să alegi culoarea, textura pânzei conform catalogului nostru.

În a doua etapă, instalăm un profil metalic, toate elementele de fixare. Reproducăm măsurători pentru tăierea precisă a pânzei în producția noastră.

Și etapa finală – ntindem pânzele, la cererea dumneavoastră montăm sistemul de iluminat, iluminat cu LED-uri. Asta e tot. Sunteți proprietarul mândru al unui plafon exclusiv de elită stretch ECO.

Fiți vigilenți și amintiți-vă: cadrul unui plafon stretch pe mai multe niveluri este realizat numai dintr-un sistem metalic de profile care sunt unite împreună în unghiuri diferite, cu curbe diferite. Întreaga structură este atașată la plafonul principal folosind o consolă.

În componente nu ar trebui să existe absolut nici un plastic, placă de bază și alte materiale improvizate. Numai construcția din aluminiu va da un rezultat ideal și durabil.

Tabelul de mai jos vă va ajuta să determinați tipul de plafon stretch pe mai multe niveluri, numărul de niveluri.

Parametrii încăperii Caracteristicile încăperii Recomandări
Înălțime până la 2.7 m. nu mai mult de două niveluri de orice configurație, în caz contrar plafonul va „sta pe cap”
mai mult de 2.7 m. multi-nivel (de la 3 nivele) plafon de orice configurație se va potrivi bine în spațiu
Spațiu pâna la 15 m2 nu mai mult de două niveluri, de preferință de o configurație în linie dreaptă (un plafon mai complex va reduce vizual spațiul)
Oricare configurația și numărul de niveluri din dorința zonei definite visual
Izolare fonică Joasă plafon pe mai multe niveluri reduce semnificativ nivelul de zgomot în apartamentе
Tavane, grinzi, conducte, țevi, fire etc. Sânt Designul pe mai multe niveluri va ascunde toate aceste elemente și defecte ale tavanului

Cum de a comanda un plafon stretch pe mai multe niveluri

Pentru a comanda instalarea unui plafon stretch pe mai multe niveluri în Chișinău, Moldova în Elite Ceiling este simplu: sunați-ne (+373) 78 554 000, (+373) 61 015 050 sau trimiteți o cerere de măsurare prin completarea unui formular simplu de mai jos.

Instalatia este fabricata din tesatura franceza LACKFOLIE sau RENOLIT german.

Aveți încredere în priceperea, experiența noastră. Apoi, plafonul va mulțumi ochiul timp de 50 de ani și va deveni cel mai original element al interiorului dvs. Nimeni nu va avea un al doilea astfel de plafon. Suntem ca niște artiști adevărați – nu ne repetăm niciodată în lucrările noastre.

Directorul companiei Elite Ceiling
LĂSAȚI O CERERE DE MĂSURARE ȘI OBȚINEȚI 3 OPȚIUNI GRATUIT
Conturul la 1 țeavă
Gaura pentru 1 candelabru
Unghiuri 4+1