Renolit
TAVANE EXTENSIBILE DE LUX ECO Materiale ecologice, durabile, de înaltă calitate
+37378554000
+37361015050
Lucrăm Luni-Vineri 8-20, sâmbătă 8-15
+37361015050
Chișinău, str. P.Zadnipru, 19, birou 1
Натяжные потолки

Tavane intinse Cer instelat

Tavan intins Cerul instelat este cel mai elegant si foarte dificil in executia tehnica a designului interior. Doar un plafon stretch asociat cu tehnologia cerului înstelat poate deveni întruchiparea celor mai fantastice idei. Instalați astfel de plafoane în apartamente, birouri, restaurante, cluburi de noapte, hoteluri, saloane de înfrumusețare de elită din Chișinău și Moldova.

Cerul înstelat poate avea multe opțiuni: stele sclipitoare de luminozitate diferită, tot felul de constelații, semne zodiacale și comete zburătoare, Calea Lactee. Specialiștii noștri pot reproduce iluzia unei căderi de stele sau Luminile Nordului.

Efectul de cer înstelat se realizează prin utilizarea LED-urilor din filamente de fibră optică și a unui generator de lumină ca sursă de lumină. Acest sistem este montat deasupra plafonului stretch. Ghidajele de lumină sunt fixate pe cadrul montat, conform unei „hărți” pre-proiectate a cerului înstelat. Un capăt al ghidajelor de lumină este conectat la generatorul de lumină. Formează diverse efecte de iluminare, datorită programului introdus în unitatea de control.

Plafonul cerului înstelat nu este doar un element elegant de decor, ci poate fi numit o operă de artă. Execuția plafonului este incredibil de consumatoare de timp, necesitând cea mai mare abilitate, experiență și creativitate. Numai specialiștii extrem de profesioniști sunt capabili să reproducă efecte complexe de iluminare.

Doar unele companii din Moldova încearcă doar să monteze tavanul stretch înstelat Sky, iar noi deja facem!

Oferim 2 tipuri de tavan Starry Sky

1 Static

2 Dinamic

Tavan static Cer înstelat – stele împrăștiate haotic, ele strălucesc în mod natural și ușor, liniștitoare cu strălucirea lor. Acest design al tavanului este de obicei folosit în dormitor sau în camera copiilor pentru relaxare înainte de culcare.

Versiunea statică este foarte fiabilă. Pentru a crea un astfel de plafon, se utilizează foarte puține electronice: doar un controler mic care este conectat ca un aparat electric convențional, LED-urile ies din el și grinzile de fibră sunt iluminate.

Controlerul este fiabil în funcționare și servește timp de mulți ani – practic nu există nimic de rupt în el.

Tavan dinamic Cerul înstelat este ideal pentru cluburi de noapte, restaurante. În timpul instalării, efectele dinamice și programele speciale sunt folosite pentru a îmbunătăți pâlpâirea LED-urilor, iar stelele strălucesc cu diferite culori. Această opțiune este agresivă și în apartament este potrivită numai pentru persoanele foarte temperamentale.

Versiunea dinamică implică utilizarea unui proiector, care este mai mare decât controlerul. Sursa de lumină este LED-urile luminoase, astfel încât proiectorul are un consum redus de energie, nu se încălzește, este absolut silențios.

Proiectorul este proiectat pentru 50 de mii de ore de funcționare continuă (mai mult de 6 ani).

Anterior, instalarea Cerului înstelat a avut o înălțime de tavan de 15-20 cm, ceea ce este un lux inacceptabil pentru apartamentele noastre. Cea mai recentă tehnologie vă permite să vă oferiți un produs de înaltă calitate al unui cer înstelat foarte realist, având doar 5 cm înălțime. Un astfel de plafon completează perfect interiorul zi și noapte.

Cerul nopții
Planete

Producția de tavane întinse Starry Sky

2 moduri de a produce un plafon sky înstelat

1 Cu o pânză de tavan întinsă perforate

2 Fără a perfora pânza tavanului stretch

În prima versiune, capetele firelor LED sunt afișate prin puncții în pânză, ceea ce creează efectul unei împrăștieri a stelelor. Pentru ca puncția să rămână sigilată, este lipită cu un adeziv special incolor. Designul este durabil și fiabil. Aceasta este cea mai comună metodă de a produce un plafon înstelat tavan cer stretch.

Orice texturi de pânze sunt potrivite pentru el. În combinație cu imprimarea foto, tavanele întinse arată cerul înstelat deosebit de impresionant și elegant.

A doua opțiune, este de obicei utilizată pe pânze translucide subțiri. În acest caz, capetele filamentelor LED sunt proiectate pe suprafața interioară a țesăturii de tensiune de către generatoarele de lumină. Această tehnologie oferă un efect interesant: în timpul zilei, cu lumina oprită – o suprafață perfect plană a tavanului, iar seara – cerul înstelat.

Am dori să rețineți că toate avantajele plafoanelor întinse sunt pe deplin conservate de plafonul cerului înstelat. Nu există cabluri electrice sub film – se utilizează tehnologia de fibră optică, iar acest lucru elimină complet problema scurtcircuitului.

Instalarea plafonului cerului înstelat este un proces foarte responsabil și minuțios. Specialistii nostri au experienta practica, cunostinte dobandite in strainatate de cativa ani. Acum aplicăm cu succes abilitățile dobândite în Moldova.

Plafonul este fabricat și instalat în 7-10 zile, în funcție de complexitatea comenzii. O opțiune mai ieftină se efectuează pe o pânză franceză..

Datorită reflexiei luciului de 96,8%, cerul înstelat arată deosebit de impresionant pe tavanul lucios german.. Această opțiune este un pic mai scumpă, dar alegerea merită.

Vă garantăm un rezultat final excelent. Posibilitățile noastre sunt limitate doar de dorințele tale!

Cum de a comanda un plafon cerul înstelat

Comandați un plafon stretch Starry Sky în Chișinău, Moldova în Elite Ceiling: sunați-ne (+373) 78 554 000, (+373) 61 015 050 sau trimiteți o cerere de măsurare completând formularul de mai jos.

Prețul plafonului cerul înstelat depinde de marca pânzei, de prezența imprimării foto pe ea, de efectele speciale pe care le alegeți.

Directorul companiei Elite Ceiling
LĂSAȚI O CERERE DE MĂSURARE ȘI OBȚINEȚI 3 OPȚIUNI GRATUIT
Conturul la 1 țeavă
Gaura pentru 1 candelabru
Unghiuri 4+1