Renolit
TAVANE EXTENSIBILE DE LUX ECO Materiale ecologice, durabile, de înaltă calitate
+37378554000
+37361015050
Lucrăm Luni-Vineri 8-20, sâmbătă 8-15
+37361015050
Chișinău, str. P.Zadnipru, 19, birou 1
Натяжные потолки

Tavane extensibile de înaltă calitate în 1 zi

Tavane extensibile in Chisinau si Moldova franceza, germana si elita tesaturii, precum si bugetul belgian la un pret
de 8 €/m2 ofera companiei noastre. Acest preț include costul țesăturilor ECO de înaltă calitate, montarea profilului de aluminiu și lucrările de instalare. Plafoanele din PVC sunt cea mai bună opțiune economică pentru decorarea tavanului de apartamente, case, birouri, clădiri publice.

Au dispărut zilele în care un astfel de finisaj a fost considerat un lux inaccesibil. Astăzi, un plafon stretch este un mijloc de a economisi bani și timp. Accesibilitate, practic, estetică – acestea sunt cele trei componente ale popularității produselor de calitate din compania noastră.

Plafoanele noastre sunt preț corect, cea mai bună calitate folie din PVC și manoperă, 12 ani garanție! Instalăm materiale ecologice fără miros și secreții dăunătoare care provoacă alergii. Pânza este sigură pentru sănătate pentru întreaga durată de viață (30-40 de ani). Spre deosebire de alte companii care oferă plafoane pentru 4-5 €, lucrăm doar cu materiale europene.

Principalul lucru pentru noi este un nume bun, o bună reputație, un Client mulțumit.

Timp de 16 ani de muncă pe piața moldovenească, fabrica noastră de tavane întinse mărește gama de pânze de înaltă calitate, îmbunătățește tehnologia, o varietate de servicii.

Numai noi facem oferte clienților care vă vor economisi banii atunci când instalați plafoane, iar în procesul de funcționare nu va emite miros, provoca alergii.

Respectarea strictă a standardelor tehnologice, dorințele clientului garantează un rezultat final excelent. Prețuim timpul dvs., astfel încât să îndeplinim toate comenzile în termenii specificați în Acord. Clienții care au apelat la serviciile companiei ne recomandă rudelor, prietenilor, vecinilor, colegilor lor.

Extindem constant gama, iar astăzi oferim plafoane din material textil pentru cei care apreciază rafinamentul și decorațiunile interioare de designer.

Vrei sa comanzi tavane intinse de elita de calitate decenta de la producator cu instalatie la cheie, la cel mai bun pret in cele mai favorabile conditii? Apoi, nu ezitați să ne contactați.

9 motive pentru a comanda instalarea la fabrica de plafon stretch Elite Ceiling

1
PROFESIONAL Echipă bine coordonată de instalatori cu experiență
2
PROFITABIL Producție proprie, echipamente, transport
3
GARANȚIE 3 ani de serviciu gratuit
4
REPEDE Instalare la cheie în 1 zi
5
ECOLOGIC Panza fara miros, alergii. Certificat de calitate
6
FĂRĂ PLĂȚI EXCEDENTARE Totul e inclus în prețul de 1 m2.
7
PENTRU TOATE GUSTURILE 164 culori, 4 texturi, catalog de imprimare foto
8
FIABIL 16 ani de muncă de succes pe piața moldovenească
9
REDUCERE 5% Pensionari, coloniști noi, familii numeroase

Ce mărci de plafoane întinse au câștigat încrederea consumatorilor

Lucrăm doar cu materiale dovedite ale celor mai renumite branduri europene. Acestea sunt corporațiile LACKFOLIE și RENOLIT – lideri în producția de plafoane întinse.

LACKFOLIE – tavane intinse frantuzesti. S-au dovedit pe piața locală, au primit feedback pozitiv datorită gamei largi de culori și calitate. Pânzele acoperă segmentul de preț mediu, aparțin produselor din clasa economică.

RENOLIT – tavane intinse germane. NOU ÎN MOLDOVA! Plafoane fără sudură ale noii generații cu o lățime de 5,1 m. Acesta este un brand universal recunoscut, cu 65 de ani de istorie și tradiții. RENOLIT – Produse din clasa PREMIUM si alegerea potrivita.

Cu aceste branduri, consumatorii asociază calitatea impecabilă, siguranța și durabilitatea, testate în timp.

Care sunt avantajele pânzelor LACKFOLIE și RENOLIT?

1 Instalarea se efectuează în doar 2-3 ore, se efectuează în orice etapă – chiar și cu reparații finalizate, un apartament complet mobilat. Fără praf, fără murdărie în construcții!

2 Poate fi instalat în orice moment al anului

3 Perfect impermeabile, ele nu formează ciuperci

4 Creați izolație fonică suplimentară, rețineți căldura

5 Nu arde ci doar se topesc

6 Nu atrag praful – este suficient să se spele 1 dată pe an

7 Ecologic curat, fără miros în timpul funcționării

Ce texturi și structuri ale plafonului stretch oferim

Doriți să instalați un plafon ECO stretch de înaltă calitate, dar nu știți pe care să o alegeți. Există o mulțime de texturi, modele și fiecare dintre ele este bun în felul său. Specialistii companiei te vor ajuta cu alegerea, vor sfatui ce tip de material este potrivit special pentru camera ta.

4 texturi de material

  • Lucios. Pânza lucioasă de diferite culori creează efectul unei suprafețe reflectorizante, un design de culoare original.
  • Mat. Mat imită plafonul obișnuit văruit, oferă un plan non-reflectorizant cu o textură ușor vizibilă.
  • Satin. Pânza de satin este similară cu mată, numai suprafața sa fără rugozitate este mai netedă. Filmul strălucește ușor în mama-de-perla, are un efect reflectorizant slab.
  • Cu imprimare foto. Acesta este un film lucios sau mat, cu o imagine. Desenul este aplicat folosind imprimarea foto modernă. Un astfel de plafon poate fi spălat, imaginea nu se estompează la soare, nu se prăbușește.

Proiectarea și construcția plafonului stretch

Facem orice modele de tavan – totul depinde de dorințele și bugetul dvs.

1 Un nivel. Cel mai comun, ieftin tip de decorare tavan. O varietate de texturi, culori de film din PVC sunt potrivite pentru orice cameră.

2 În două niveluri. Plafon stretch pe mai multe niveluri – un design pe plafonul de bază, cu o tranziție lină sau ascuțită de la nivel la nivel, cu o varietate de culori, variații de lumină. Iluminatul în pânză este instalat de instalatorii companiei.

3 „Cerul înstelat”. Este punctul culminant al priceperii. Un astfel de plafon este întotdeauna unic, foarte complex în execuție. Dar putem și o facem! Conectăm iluminarea statică sau dinamică. Interpretăm „Cerul înstelat” de orice complexitate.

4 Pereți întinși Pânza cu sau fără imprimare foto poate fi instalată în siguranță nu numai pe tavan, ci și pe perete. Pereții întinși sunt foarte populari în decorarea interioară a clădirilor publice. Un număr tot mai mare de proprietari de case, apartamente ca acest interior.

Preț de 1 m2 de plafon ECO stretch cu instalare la cheie

Prețuri – de la opțiunea economy la clasa PREMIUM, de la 8 la 12 € pentru metru pătrat. Prin urmare, putem alege opțiunea potrivită pentru orice buget – nu există restricții aici!

În plus față de pânze de elită, oferim plafoane belgiene buget la un preț de 8 €/м2.

Unele companii adaugă un preț pentru conturul țevii, o gaură pentru candelabru, un unghi suplimentar. Ai mai întâlnit asta? Desigur. Lucrăm diferit.

Cum reducem prețul pentru client

  • Bypass 1 țeavă – GRATUIT
  • Gaura pentru 1 candelabru – GRATUIT
  • Unghiuri 4+1 – GRATUIT

Montarea profilului de aluminiu, costul instalării este inclus în prețul pânzei pe care ați ales-o.

IMPORTANT! Nu umflăm prețul pentru a oferi apoi reducerea mitică de 40-50%, care astăzi este atât de populară printre multe companii. Avem întotdeauna un preț cinstit pentru plafoanele întinse.

ȘI REDUCERI? Oferim reduceri neaparat: pensionari, persoane cu dizabilitati, clienti obisnuiti, atunci cand comandam un volum mare, etc..

Cum să comandați un plafon stretch în Chișinău, Moldova

Comandarea instalării plafoanelor întinse în Elite Ceiling este simplă: sunați-ne (+373) 78 554 000, (+373) 61 015 050 sau trimiteți o cerere de măsurare completând un formular simplu de mai jos.

Comandă
Măsurări-200 lei
Selectarea culorii
Contract
Producere
Montare

Specialistul nostru va face măsurătorile necesare ale spațiilor, va determina costul exact al lucrării. Conform catalogului de culori, selectați culoarea dorită, textura pânzei. Vrei plafoane cu imprimare foto? Tipărim imaginea furnizată de dumneavoastră sau din catalogul nostru.

Plecarea măsurii – 200 lei. Executarea comenzii – de la 2 la 5 zile, în funcție de complexitatea tăierii pânzei, imprimarea foto.

Instalăm tavane întinse în toată Moldova, Transnistria, România și Uniunea Europeană.

Directorul companiei Elite Ceiling
LĂSAȚI O CERERE DE MĂSURARE ȘI OBȚINEȚI 3 OPȚIUNI GRATUIT
Conturul la 1 țeavă
Gaura pentru 1 candelabru
Unghiuri 4+1