Renolit
TAVANE EXTENSIBILE DE LUX ECO Materiale ecologice, durabile, de înaltă calitate
+37378554000
+37361015050
Lucrăm Luni-Vineri 8-20, sâmbătă 8-15
+37361015050
Chișinău, str. P.Zadnipru, 19, birou 1
Натяжные потолки

Tavane intinse cu imprimare foto 3D

Plafoanele întinse cu imprimare foto în Chișinău, Moldova sunt foarte populare, deoarece este un mod spectaculos și elegant de decorare nu numai a tavanului, ci și a întregii încăperi.

Imprimarea foto 3D pe tavan deschide posibilități cu adevărat nelimitate în domeniul designului interior al aproape oricărei încăperi. Revenind la compania noastră, puteți fi ferm încrezători în calitatea înaltă a imprimării, instalarea profesională a tavanului, eficiența comenzii.

Tavanele întinse cu imprimare foto (sau plafoane de artă) au o serie de avantaje față de alte tipuri de plafoane.

Atunci când se aplică modelul, pânza este impregnată cu componente speciale care vor proteja culoarea vopselelor timp de decenii, vor păstra proprietățile pânzei cu schimbări de umiditate și temperatură în cameră. Vopseaua pătrunde adânc în structura pânzei, are o imagine foarte clară în cele mai mici detalii.

Un astfel de plafon poate fi spălat în siguranță fără teama de a deteriora modelul. Prin urmare, un plafon stretch cu imprimare foto poate fi instalat într-un apartament, casă, salon de înfrumusețare, restaurant, holul hotelului și chiar în piscină.

Plafonul stretch va păstra pe deplin toate calitățile atunci când se aplică imprimarea foto pe ea.

Pânza în sine, vopseaua desenului nu emit un miros, au un certificat de mediu și de incendiu. Plafonul nostru stretch cu imprimare foto poate fi instalat în siguranță în camera copiilor și nu vă fie teamă că va provoca alergii la copil.

Imaginea de pe tavane poate conține diferite subiecte: imagini de floarea-soarelui, margarete sentimentale, peisaje, orașe ale lumii, o vedere a cerului albastru sau a spațiului îndepărtat.

Atunci când alegeți un teren, este necesar să se țină seama în ce cameră este instalat tavanul. Pentru o sufragerie sau o bucătărie, este potrivită o imagine de fructe proaspete sau cafea aromată. Pentru sala, sala – subiecte antice, îngeri, imaginea unui cer albastru. Pentru grădiniță – personaje de basm sau desene proprii ale copilului dumneavoastră.

La fel de înaltă calitate de imprimare foto se încadrează pe plafoanele întinse germane, franceze.

Compania noastra are sute de subiecte pentru imprimarea foto de la flori exotice la imagini ale orașelor din lume. Imprimăm imagini furnizate de clienți.

Prețul unui plafon stretch cu imprimare foto în Chișinău variază de la 30-35 € pe metru pătrat. Acesta este motivul pentru care un astfel de finisaj plafon a fost mult timp considerat un lux de neatins.

Cer
Orhidee
Cu iluminare
Cu imprimare foto 3D

Compania Elite Ceiling sparge acest stereotip obișnuit și vă face cea mai profitabilă ofertă de pe piața de finisare a tavanelor din Moldova:

Tavane întinse cu imprimare foto la un preț de numai 22 € pe metru pătrat!

Cum de a comanda un plafon stretch cu imprimare foto

Comandați instalarea plafoanelor întinse cu imprimare foto în Chișinău, Moldova în Elite Ceiling la telefon:
(+373) 78 554 000, (+373) 61 015 050 sau trimiteți o cerere de măsurare prin completarea formularului.

Vă aducem la cunoștință propriul nostru catalog de imprimare foto, în el veți găsi cu siguranță fotografii creative. Sau ne oferă imaginea care vă place, vă vom imprima desenul.

Directorul companiei Elite Ceiling
LĂSAȚI O CERERE DE MĂSURARE ȘI OBȚINEȚI 3 OPȚIUNI GRATUIT
Conturul la 1 țeavă
Gaura pentru 1 candelabru
Unghiuri 4+1