Renolit
TAVANE EXTENSIBILE DE LUX ECO Materiale ecologice, durabile, de înaltă calitate
+37378554000
+37361015050
Lucrăm Luni-Vineri 8-20, sâmbătă 8-15
+37361015050
Chișinău, str. P.Zadnipru, 19, birou 1
Натяжные потолки

Tavane întinse cu iluminare

Unul dintre numeroasele avantaje ale unui plafon stretch este cablarea simplificată a echipamentelor de iluminat în ele: lămpi cu balamale (candelabre, pandantive), lămpi de tip spot (pete, benzi și panouri LED). Atunci când alegeți echipamente de iluminat, este necesar să se țină seama de înălțimea camerei, de scopul acesteia și, desigur, de interiorul în sine.

De-a lungul anilor de activitate, am instalat tavane întinse de elită cu iluminare pe sute de obiecte.

Putem spune cu încredere că știm aproape totul despre complexitatea instalării. Vom îndeplini ordinea oricărei complexități.

Oferim diferite tipuri de iluminat.

Spoturi încorporate în tavane întinse

Astfel de lămpi se recomandă a fi utilizate în încăperi joase – sunt montate direct în tavan, măresc vizual înălțimea camerei.

Spoturile funcționează pe elemente LED, practic nu se încălzesc în timpul funcționării. Acest lucru nu va deteriora pânza tavanului cu temperaturi ridicate. În ciuda luminozității mici a strălucirii, ele sunt potrivite pentru iluminarea camerelor mari.

Cum să poziționați corect spoturile pentru o iluminare optimă a camerei?

1 Instalați mai multe lămpi în centru și de-a lungul perimetrului tavanului. Această opțiune este ideală pentru bucătărie – luminează întreaga zonă sau zona necesară.

2 Instalați lămpi numai de-a lungul perimetrului tavanului în zona de iluminat dorită.

3 Instalarea combinată a lămpilor va oferi lumină întregului spațiu al camerei, va face zonele de iluminare (porniți sau opriți lumina în locul potrivit), arată elegant.

Reguli pentru selectarea lămpilor pentru un plafon stretch

1 Este necesar să se instaleze un inel termic care să protejeze pânza tavanului de încălzire

2 Dispozitivele de fixare pentru tavanele întinse nu trebuie încălzite cu mai mult de 60 ° C, adică puterea lămpii nu trebuie să depășească 60 W

3 Folosim lămpi de economisire a energiei – o soluție corectă și economică. Ei vor distribui uniform lumina pe întreaga suprafață a camerei, economisind costuri de energie. Aceste lămpi au o grosime foarte mică, astfel încât atunci când instalați un plafon stretch, putem plasa pânza cât mai aproape de tavan posibil.

Lămpile pot fi aranjate sub formă de dreptunghi, oval, val, într-un cerc etc. Specialiștii noștri vă vor ajuta să alegeți cea mai bună opțiune de iluminare, să instalați lămpi la discreția dvs.

Iluminarea la fața locului
Plafon plutitor
Lumina de fundal cu LED-uri
Iluminarea din interior

Iluminarea cu LED-uri a plafoanelor întinse

Iluminarea cu LED-uri a plafonului stretch este o metodă originală de design interior nu numai pentru case și apartamente, ci și pentru baruri, restaurante, saloane de înfrumusețare etc.

1 Se construiește o cutie de gips carton, se montează o bandă LED în ea și apoi un plafon stretch. În acest caz, obținem un plafon stretch pe două niveluri cu iluminare ascunsă.

Banda LED este montată împreună cu transformatorul. Ar trebui să acordați atenție faptului că cutia ar trebui să fie deja gata. Este foarte important să se respecte dimensiunile tehnologice ale deschiderii în cutie – atunci instalarea benzii LED și a plafonului stretch va fi perfectă.

2 Iluminați tavanul din interior. În acest caz, este necesar să se utilizeze o pânză translucidă a plafonului stretch. Banda LED este atașată între placa de podea și tavanul stretch. Ca urmare, lumina vine de sus și obținem un plafon strălucitor.

Pentru a regla iluminarea, utilizați un controler cu telecomandă.

Cu aceasta, puteți schimba intensitatea luminii, saturația culorilor, chiar schema de culori a iluminării. Controlerul vă permite să setați diferite efecte de iluminare.

Cum de a comanda un plafon stretch cu iluminat

Comandați în Chișinău, Moldova plafon stretch cu iluminat în Elite Ceiling la telefon: (+373) 78 554 000, (+373) 61 015 050 sau trimiteți o cerere de măsurare (200 lei) prin completarea formularului.

Prețul plafoanelor cu iluminare interioară este mai mare decât în cazul spoturilor luminoase. Acest lucru se explică prin faptul că, în plus față de pânza în sine, se utilizează o bandă LED, controlere, surse de alimentare.

Pretul poate varia semnificativ in functie de nevoile, dorintele tale.

Sfat. Înainte de a construi o cutie de gips carton, contactați-ne și obțineți toate sfaturile necesare.

Directorul companiei Elite Ceiling
LĂSAȚI O CERERE DE MĂSURARE ȘI OBȚINEȚI 3 OPȚIUNI GRATUIT
Conturul la 1 țeavă
Gaura pentru 1 candelabru
Unghiuri 4+1