Renolit
TAVANE EXTENSIBILE DE LUX ECO Materiale ecologice, durabile, de înaltă calitate
+37378554000
+37361015050
Lucrăm Luni-Vineri 8-20, sâmbătă 8-15
+37361015050
Chișinău, str. P.Zadnipru, 19, birou 1
Натяжные потолки

Plafoane intinse germane RENOLIT – cea mai buna alegere

Plafoanele intinse germane din sunt oferite cu instalare la un pret de 12 €/m2. Acestea nu sunt încă la fel de cunoscute ca cele franceze, dar putem spune cu încredere că suntem prima companie care lucrează activ cu produsele RENOLIT și promovează un brand popular în Europa pe piața moldovenească.

Ce este RENOLIT?

Peliculile polimerice de înaltă calitate sunt mândria RENOLIT și specializarea principală. Afacerea de familie independentă a fost fondată în 1946 în Worms, Germania de Jacob Müller. Astăzi, compania are mai mult de 30 de sucursale în Germania, Europa de Est, Rusia.

RENOLIT – plafoane din clasa PREMIUM, iar compania de producție este una dintre cele mai prestigioase în domeniul decorării tavanului. Peste tot în lume, ele sunt considerate una dintre cele mai bune. În ceea ce privește calitatea, fiabilitatea, caracterul practic, estetica și siguranța, pânza îndeplinește cele mai înalte cerințe europene.

Producătorul folosește o țesătură durabilă din poliester, impregnată uniform pe ambele părți cu o compoziție poliuretanică. Calitatea excelentă a materialului se datorează faptului că se utilizează aditivi speciali (destul de scumpi), datorită cărora se asigură rezistența pânzei și se elimină electrostaticele. Praful și murdăria nu se lipesc de ea, ceea ce înseamnă că plafoanele germane RENOLIT necesită o întreținere minimă în timpul funcționării.

Lucios
Matte
Cu iluminare
Satin

Ce texturi de plafoane stretch germane oferim

Lucios. Ele au cea mai bună reflexivitate – 96,8%, adică cel mai înalt nivel de oglindire. Pe suprafața pânzei nu există influxuri, cute.

Foarte elegant pe un luciu negru sau albastru arată „Cerul înstelat”.

Mat. Ele au o structură granulară fină. Rugozitatea ușoară nu permite pânzei să strălucească nici în timpul zilei, nici sub iluminare artificială. Datorită acestei structuri, tavanul arată ca acoperit cu vopsea pe bază de apă. În același timp, nu există adâncime de rugozitate, iar tavanul este ușor de îngrijit.

Satin. Foarte plăcut la atingere, atrage ochiul cu un stil unic și strălucire irizată. Ele sunt luxoase pentru orice incintă.

Datorită avantajelor excepționale ale țesăturilor din PVC, de cea mai înaltă calitate, domeniul de aplicare al plafoanelor din Germania este aproape nelimitat: instalăm în orice cameră încălzită, aplicăm un model diferit (imprimare foto), facem pe două niveluri, cu iluminare interioară.

Instalatorii noștri au testat pentru o lungă perioadă de timp în procesul de lucru diverse mostre de pânze din PVC și au recunoscut marca germană RENOLIT ca fiind cea mai bună.

Dacă până de curând lățimea maximă a pânzei era de 3 m, astăzi instalăm tavane stretch SEAMLESS cu o lățime de 5,1 m la un preț de 12 €/m2.

De ce clienții aleg un plafon german fără sudură

1 Rezistență ridicată: rezistați la șocuri mecanice și chiar și o plută de șampanie nu este capabilă să o deterioreze (ideală pentru săli de banchet, restaurante, cluburi de noapte)

2 Antistatic – nu atrage Praful

3 Fără miros

4 Asigurați o bună izolare fonică

5 Abilitatea de a aplica imprimarea foto fără a distorsiona imaginea la sudarea cusăturilor

6 21 culori, 3 texturi

7 Rezistența la umiditate, siguranța la incendiu

8 Respectarea strictă a tehnologiei în producție

9 Durată lungă de viață garantată – 50 de ani

Proprietățile de consum ale RENOLIT

Lățime 1.3 – 5.1 m
Uniformitatea culorii pe 1 m2 95%
Raport de reflexie lucioasă 96.8%!
Durabilitate 50 de ani
Rezistență la tracțiune 255%
Grosimea de lipire (la sudarea cusăturii) 0.3 mm
Garanție pe pânză de la compania Elite Ceiling 12 de ani
Număr de nuanțe 21
Numărul de facturi 3

Cum de a comanda plafoane germane RENOLIT

Comandați instalarea plafoanelor montane germane în Chișinău, Moldova, România în Elite Ceiling: sunați-ne (+373) 78 554 000, (+373) 61 015 050 sau trimiteți o cerere de măsurare completând formularul simplu de mai jos.

Având în vedere calitatea înaltă a pânzelor din PVC, prețul plafoanelor germane este puțin mai mare decât cel francez sau belgian.

Alege RENOLIT – un brand cu nume, istorie și reputație! Prin achiziționarea acestui material, investești bani în calitate, durabilitate.

Directorul companiei Elite Ceiling
LĂSAȚI O CERERE DE MĂSURARE ȘI OBȚINEȚI 3 OPȚIUNI GRATUIT
Conturul la 1 țeavă
Gaura pentru 1 candelabru
Unghiuri 4+1